Hírek

Ajánlat

Akciós új és használt gumik, alufelnik. Autó eladás után megmaradt alkatrészek, Vitarához, Samuraihoz, LJ 80-hoz. Használt állóhelyzeti fûtés, Hi Lift off road emelõ (amerikai), bozótrácsok, csomagtartók. Vitarához gyári küszöb védõcsõ, elsõ lámpa garnitúra, szélesítõk, csomagtér ajtó kárpit, elektromos hátsó difizár. Újdonság!!! Vitara és Samurai gyári új és használt ponyva-tetõk, bikinik és pótkeréktakarók

Suzuki

A kínálatban szereplő elektronikus differenciálzár, speciális rugókészlet, teleszkóp, gumi garnitúra, nyomtávszélesítő, speciális biztonsági öv, illetve a módosításhoz szükséges más egyéb felszerelésekkel megrendelhető.A kínálatban szereplő elektronikus differenciálzár, speciális rugókészlet, teleszkóp, gumi garnitúra, nyomtávszélesítő, speciális biztonsági öv, illetve a módosításhoz szükséges más egyéb felszerelésekkel megrendelhető.A kínálatban szereplő elektronikus differenciálzár, speciális rugókészlet, teleszkóp, gumi garnitúra, nyomtávszélesítő, speciális biztonsági öv, illetve a módo

Tisztelt Klubtagok, Suzukisok!

Kis csapatunk 2000-ben hívta életre ezt a márka iránti kötődést és szeretet tartalmazó baráti társaságot. Célul tűztük ki a Suzuki terepjárósok összefogását, szakmai segítését, hobbi túrák szervezését. A Suzuki 4x4 Club segít az alkatrészek (új és használt) beszerzésében. A szakipari munkák elvégzésénél - igény esetén - kipróbált vállalkozókat, muhelyeket, gyártókat ajánl. Rendszeres alkatrész-börzén cserélhetnek gazdát a különféle felszerelési cikkek.

Suzuki Jeep szervíz és alkatrész

Vállalkozásunk 20 éve foglalkozik terepjárók építésével, javításával, de már szakosodva csak a Suzuki-val. Vállalunk helyszínen javítást, autószerelést, átépítést, karosszéria javításától a csörlő és difizárak szerelését is. Több kisautó is visszanyerte eredeti formáját és fényét az elmúlt idők alatt.

Vállalunk még veterán terepjárók teljes nagy javítását, veterán autók vizsgáztatását is.

Alkatrészein igazodnak a magyar terepjárós elvárásoknak, de ha valami hiányzik, vagy nincs, külföldről beszerezzük rövid időn belül.

Körösfalvi Zoltán - versenyeredmények

Az Eurotriál versenyeken részt vevő Körösfalvi Zoltán nagyon jó eredményeket tudhat magáénak, ami már önmagában is kimagasló, de ehhez hozzá kell tennünk, hogy ebben az évben kezdte profi autózását. Ezúton is szeretnénk neki gratulálni, és a jövőben is ilyen sikeres versenyzést kívánunk!

Helyezései:

  • Vásárosdombó: VI.
  • Somogybabod: VII.
  • Vitnyéd: III.
  • Rum: III.
  • Hajmáskér: I.

A bajnokság állása:

1. Zsom Lajos /Mercedes Benz/

2. Lázár Kornél /Nissan Patrol/

3. Körösfalvi Zoltán /Suzuki Sj/

Oldalak